Провідний інтернет в Україні

Провідний Інтернет - найпопулярніший в Україні серед домашніх і бізнес користувачів. Про переваги, тарифах і варіантах підключення дротяного Інтернету, ми поговоримо в цій статті.

Серед переваг проводового Інтернету можна відзначити:

  • високу швидкість передачі даних;
  • можливість підключення додаткових послуг (цифрове або кабельне ТБ);
  • широке територіальне охоплення в містах;
  • безкоштовні внутрішні мережі;
  • стабільне з'єднання;
  • низькі тарифи;
  • безлімітні тарифи.

Середня швидкість проводового Інтернету становить до 100 Мбіт/з, причому це найбільш стабільний вид Інтернету, незалежно від кількості підключених пристроїв і абонентів. Цим і привабливий провідний домашній Інтернет для більшості городян України.
Історія проводового Інтернету починається з Dial-up технології, коли кожен власник домашнього телефону могла підключитися до мережі, за допомогою телефонного кабелю. Зараз від цієї технології залишилися тільки спогади, і максимально наближене до неї – підключення до провідного Інтернету через ADSL модем.
Трохи пізніше, найшвидший провідний Інтернет забезпечувала виділена лінія. Але, з огляду на дорожнечу, така технологія використовувалася тільки підприємствами і організаціями, але досить рідко приватними особами.
Найпоширеніший у світі провідний Інтернет – ADSL. Він відрізняється доступними тарифними планами і досить високою швидкістю з'єднання. Однак і цей спосіб провести провідний Інтернет, вже не є сучасним і швидкісним.
Зараз в Україні більше всього користувачів підключені до провідного Інтернету за технологією DOCSIS та FTTB. Ці технології забезпечують дійсно високі швидкості – до 1000 Мбіт/с, стабільне з'єднання і можливість організації Wi-Fi точки доступу у будинку або квартирі. В такому випадку, провідний Інтернет однаково зручний для використання з комп'ютера, ноутбука, планшета або смартфона.
Наш сервіс Мультитест пропонує безкоштовний підбір Інтернету за вашою адресою. Пара кліків мишкою, і ви будете точно знати, який дротового або бездротового Інтернет буде найбільш вигідно підключити у вас в квартирі або в приватному будинку.