Відеоспостереження через Інтернет - IP відеокамери

Уявіть, що у вас є бінокль, дозволяє бачити те, що далеко від вас. Але не простий - можна спостерігати за тисячі кілометрів від свого будинку. Підключаючи швидкий Інтернет у себе в будинку, ви так само можете встановити систему віддаленого відеоспостереження.

А що я там не бачив?

Цікаво спостерігати, коли зі знайомими об'єктами відбуваються незвичайні речі. Робітники на будівництві недозволено багато курять. Няня довго не підходить до плакав дитині. Перехожий підозріло довго придивляється до вашого дому. Всі ви можете побачити своїми очима зі свого ноутбука, планшета або смартфона.

Як встановити таку систему?

Простіше простого, головне щоб був Інтернет. Камера може бути одна, а може бути і кілька. Встановлюється наприклад на укосі вікна будинку, підключається в розетку і до Інтернету - по дроту або через бездротову мережу. Рутинні налаштування ми беремо на себе.

 

А якщо нормального Інтернету у нас за містом немає?

Насправді, саме на підключенні швидкого Інтернету і супутніх послугах ми спеціалізуємося. Ми працюємо з усіма провайдерами бездротового Інтернету, підбираємо на місці оптимальний по швидкості і тарифами варіант. Для поліпшення швидкості встановлюємо зовнішні антени. Більш того, підключити Інтернет і встановити систему відеоспостереження можна за один виїзд.

Яке буде якість картинки?

Якість картинки буде залежати від моделі камери. У звичайному випадку це кольорова картинка VGA дозволу, 20-30 кадрів секунду і звуком. Наприклад така:


Спостереження за якими об'єктами зазвичай замовляють клієнти?

  

Все залежить від побажань і можливостей клієнта. Спочатку встановлюють одну камеру, щоб спробувати. Потім входять у смак і ставлять додаткові. Звичайно, швидше і дешевше встановити кілька камер за один, а не за кілька разів. Об'єктами відеоспостереження зазвичай є:

  • В'їзд/вхід на ділянку
  • Внутрішній двір
  • Кімната дитини
  • Приміщення, в якому йдуть ремонтні роботи
  • Сходова клітка біля квартири
  • Ділянка сусідів :)


Можна записувати відео?

Так, можливо, причому відео може збережуться віддалено. Можна налаштувати камеру таким чином, щоб запис відбувався тільки при спрацьовуванні датчиків руху на камерах.

Чи можу я отримувати повідомлення, коли спрацьовують датчики руху?

Ми зможемо зробити певні налаштування, для того, щоб на ваш поштовий ящик приходив e-mail з коротким відео з камери, на якій спрацювали датчики руху.

Наскільки це безпечно?

Для того, щоб зайти в вашу систему відеоспостереження, потрібно знати адресу в Інтернеті, а так само логін і пароль. Для вашої безпеки пароль не повинен бути простим. Так само небажано використовувати для перегляду чужі комп'ютери.

А що якщо я сам куплю камеру і всі настрою?

Все залежить від вашої технічної грамотності в області комп'ютерних мереж і потокового видеовещания через публічні мережі, з використанням статичних або динамічних IP-адрес. Хочете спробувати - купуєте камеру і розбирайтеся, в крайньому випадку зверніться потім до нас. Але пам'ятайте, що ми гарантуємо стабільну роботу тільки те обладнання, яке перевірено та надано нами.

Скільки коштує система відеоспостереження? Які гарантії?

Вартість стандартної, але якісної камери для передачі відео через Інтернет - 699 грн, камери з нічним режимом, можливістю запису на карту пам'яті MicroSD і поліпшеною обробкою відео - 1099 грн. При установки декількох камер вартість пропорційно збільшується.


Камера D-Link
DCS-942L з нічним режимом та інфрачервоним підсвічуванням

На обладнання в залежності від моделі і виробника надається гарантія від одного до декількох років. Для експлуатації та усунення неполадок ми підготували просту, але вичерпну інструкцію. У випадку несправностей ми надамо вам всі необхідні консультації для їх усунення, а якщо це не допоможе - майстер зможе виїхати на місце (виїзд оплачуються окремо).

Коли може виїхати майстер, як замовити?

Наші майстри виїжджають щодня, у робочі та вихідні. Виїзд в будній день потрібно замовляти за 1-2 дні, на вихідні - за 3-4 дні (особливо завантажена субота). Підключення Інтернету і налаштування системи відеоспостереження займає кілька годин, залежно від переліку та складності робіт.

Оформити замовлення можна за телефоном 044 232-96-30, або
__________________________________________________
                                                                                        
    Замовте Інтернет і Відеоспостереження прямо зараз
__________________________________________________

PS: при замовленні підключення до Інтернету та встановлення системи відеоспостереження до кінця цього місяця ви можете так само отримати Бонус на рахунок - 100 або 300 грн, в залежності від вибраного обладнання.

Читайте так же інші статті:

Автор: Артем Білодід