Акція – 1000 грн. за помилку вводу адреси

14.05.2015

Piccy.info - Free Image Hosting


Ми постійно працюємо над тим, щоб зробити наш сервіс по підбору інтернет-провайдера краще. Нарешті ми офіційно запустили нову версію сайту. Дуже багато часу було витрачено на покращення системи розпізнавання введення адрес.


Добре у нас це вийшло?


Давайте перевіримо це разом!


Пропонуємо взяти участь у тестуванні і отримати 1000 грн. на рахунок провайдера при підключенні інтернету через наш сервіс.


Ця пропозиція залишається актуальним навіть для тих, у кого вже є інтернет. Адже підключити інтернет можна не тільки квартиру, але і в приватний будинок, машину, офіс. Підключити можна так само і мобільний інтернет.



Для участі в акції необхідно:


Крок 1 Piccy.info - Free Image Hosting


Ввести будь-яку адресу, де необхідно підключити Інтернет (свою адресу, друзів, родичів) у форму вводу Multitest.ua.


Крок 2


Виявити помилку*.


* Варіанти помилок:

А) При введенні адреси підказка не відобразилася

Б) При введенні адреси відобразилася підказка, яка не відповідає введеному адресою

В) При введенні адреси немає можливості здійснити пошук (кнопка «Знайти провайдерів» некликабельна)

Г) При введенні адреси я вибрав правильну підказку, але відобразилася сторінка з помилкою або з результатами за іншою адресою.


Крок 3


Повідомити про помилку, заповнивши анкету


Користувач-претендент на поповнення рахунку на 1000 грн. буде повідомлений командою проекту за вказаними в заповненій формі контактів і зможе скористатися своїм винагородою, оформивши заявку на підключення через сервіс «Мультитест».


Скористатися акційними поповненням можна тільки в тому випадку, якщо підключення буде здійснюватися через сервіс «Мультитест», і лише через 14 робочих днів після підключення.


Рахунок на 1000 грн. буде поповнено першим 10-ти учасникам акції, обраним за допомогою сервісу random.org. Всі інші учасники зможуть гарантовано отримати від 100 до 300 грн. поповнення, заповнивши анкету за умовами акції Бонус від Мультитест.


Умови акції "1000 грн за помилку на новому сайті"

  1. Акція діє для клієнтів, чия інформація про помилку підтвердилася, і які замовлять інтернет, підключаться і зроблять перший платіж у період з 14 по 15 травня 2015 року включно.

  2. Для участі в акції необхідно ввести адресу у відповідному рядку введення, виявити помилку і заповнити анкету.

  3. Акція не передбачає можливість повторної участі користувача (1 людина = 1 повідомлення про помилку).

  4. Обов'язковою умовою поповнення рахунку є репост умов акції у записі однієї соціальної мережі користувача – на вибір: Facebook, Вконтакте, Google+ (поле для надання посилання на пост у вашому акаунті зазначено в анкеті акції).

  5. Сума поповнення становить 1000 гривень для 10-ти користувачів при замовленні підключення через сервіс «Мультитест», які будуть обрані випадковим чином 22 травня за допомогою сервісу random.org. Інші учасники зможуть гарантовано отримати від 100 до 300 грн. на рахунок, дотримуючись умови акції Бонус від Мультитест.

  6. Адресу, вказану у відповідному рядку введення на сайті сервісу «Мультитест», має бути у місті або смт. Адреси в селах і селищах, на жаль, в Україні переважно не систематизовані.

  7. Адреса не може бути вигаданим - він повинен знаходитися в сервісах Google, Yandex, Open Street Maps або mapia.ua/maps.visicom.ua.

  8. Бонус не може бути використаний для оплати вартості підключення, первинного поповнення, вартості модему або іншого обладнання.

  9. Відповідальність за точність наведених даних несе клієнт. У разі помилкового заповнення даних повторне поповнення не проводиться.

  10. Грошовий еквівалент поповнення не виплачується.

  11. Акція не діє при отриманні знижки на модем або для аналогічних акцій провайдерів.

  12. У випадку відключення від мережі інтернет протягом 12 місяців від дати підключення сума виплаченого поповнення утримується.

  13. Компанія має право змінити умови акції в будь-який момент без попередження, шляхом публікації оновлених умов на сайт www.multitest.ua.

  14. Користувач, який взяв участь в акції дає згоду на використання своїх ПІБ відео з розіграшем призів по акції

  15. Акція діє тільки для жителів України, в рамках покриття провайдерів сервісу Мультитест.

  16. В акції не можуть брати участь співробітники сервісу Мультитест і їх прямі родичі.

  17. Поповнення можливе тільки на ту адресу, за якою була знайдена помилка. Адреса підключення, на жаль, змінювати не можна.



Сподобалася стаття? Поділіться їй з друзями!