Новий сайт Мультитест запущено!

03.07.2012

На нашому сайті www.Multitest.ua користувач може вказати розташування свого будинку або дачі та безкоштовно дізнатися, який провайдер забезпечує покриття в цій точці. У списку провайдерів можна відразу зорієнтуватися в швидкості, рейтингу, а також вивчити відгуки, порівняти і вибрати оптимальний тариф. Цей процес, за задумом розробників, навіть у непідготовлених користувачів повинен займати не більше 10 хвилин.

«Мета нашої компанії — створити простий інструмент для раціонального вибору інтернет-провайдера де завгодно на нашій маленькій планеті, — заявляє керівник проекту Артем Білодід. — Впевнений, якщо ви хоч раз стикалися з проблемою пошуку хорошого провайдера за межами спальних районів великих міст, то з радістю скористалися б таким сервісом».

Зараз геосервіс ще працює в режимі бета-версії, але вже може підібрати безпровідний 3G/4G Інтернет в будь-якій точці України. На даний момент в каталозі провайдерів є карти покриття, тарифи, модеми, а також відгуки про роботу таких провайдерів: «Інтертелеком» (як за технологією Rev.A, так і нової Rev.B — 14,7 Мб/с), «PEOPLEnet», «CDMA Україна», «ТриМоб» (раніше «Укртелеком ОГО! Мобільний», Utel), «МТС Коннект 3G», «FreshTel», «Жирафа» (раніше Intellecom).

Вибрати оптимальний тариф допоможе тарифний калькулятор — простий зовні, але вельми просунутий всередині. Підбір тарифу здійснюється по таким критеріям, як швидкість, вартість (місяць, тиждень або через день), включений в пакет обсяг трафіку, вартість мегабайтів поза пакета. Користувач може порівняти тарифи не тільки одного, а й кількох довільних провайдерів. Можна також отфільтровати тарифи тільки необхідного рівня споживання або типу (наприклад, «тільки безлімітні»).

Замовити підключення у вподобаного провайдера прямо на сайті, а якщо в процесі вибору все-таки знадобиться допомога, то її може надати лінія підтримки «Мультитеста». Розвиватися проект має намір на комісійні від провайдерів, які виплачуються за підключення. А в разі, якщо клієнт хоче впевнитися в реальному швидкості провайдерів конкретно у себе вдома або на дачі, «Мультитест» надає платну послугу перевірки швидкості і підключення самого швидкого Інтернету з виїздом до клієнта (вартість такої послуги — 100 грн.). Після тесту майстер прокоментує результати, допоможе вибрати необхідне обладнання, тарифний план і підключити Інтернет — під ключ. Така послуга тепер доступна в Київській, Харківській та Одеській областях.

Незабаром «Мультитест» планує істотно розширити свою базу для порівняння. «У найближчі місяці ми будемо активно додавати провайдерів: FTTB, локальні мережі, ADSL, DOCSIS, PreWiMAX, супутник. Нещодавно ми додали в каталог «UNTC» і «Музтелеком». По суті, ми станемо брокером або агрегатором всіх провайдерів, — обіцяє Артем Білодід. — Також ми не приховуємо наших планів по запуску сервісу «Мультитест» в інших країнах».

 

Про проект:

Послуга «Мультитест» за тестування швидкості бездротового Інтернету перед підключенням була запущена в березні 2010 року. У наступні півтора року було виконано понад 1000 тестів, проект вийшов на самоокупність. На послугу тестування був отриманий патент, а слово «Мультитест» стало офіційною торговою маркою компанії. Розробка нового геосервиса зайняла більш 8 місяців.

Посилання на прес-реліз - російський, українська мова.

UPD: новина про запуск на новинних ресурсах:

  1. ITC.ua - «Мультитест» запустив в Україні перший геосервіс з підбору інтернет-провайдера
  2. Watcher.com.ua - «Мультитест» запускає геосервіс для вибору найкращого інтернет-провайдера
  3. Meta.ua - «Мультитест» презентує перший геосервіс для вибору інтернет-провайдера
  4. B2blogger.com - Мультитест представляє перший геосервіс з підбору інтернет-провайдера
  5. Mynews-in.net - "Мультитест" запускає геосервіс для вибору найкращого інтернет-провайдера
  6. ITexpert.in.ua - Мультитест представляє перший геосервіс з підбору інтернет-провайдера
  7. Obozrevatel.com - ЯК ВИБРАТИ ІНТЕРНЕТ ДЛЯ ЗАМІСЬКОГО БУДИНКУ ?
  8. ITnovosti.org.ua - Мультитест запустила геосервіс з вибору кращого інтернет-провайдера
  9. KO.com.ua - Мультитест представляє перший геосервіс з підбору інтернет-провайдера
  10. Ukraine-today.net - Мультитест представляє перший геосервіс з підбору інтернет-провайдера
  11. AIN.ua - Краш-тест стартапу: Мультитест — сервіс вибору інтернет-провайдера у будь-якій точці України

Сподобалася стаття? Поділіться їй з друзями!